CV a: rrhh@bymotto.com Nuevo empleo

Creative Content Manager.

MOTTO Barcelona 23/07/2018

MOTTO som una agència creativa digital amb la missió de millorar el món digital amb creativitat i innovació. I ho aconseguim fent projectes digitals singulars, ajudant al nostre client a complir objectius i fent del món un lloc una mica millor dia rere dia. Per fer la nostra feina i treballar contents ens basem amb els nostres valors:

People HAPPINESS centricity: amb tot el que fem busquem la felicitat de l’empleat i el client. Creiem fermament en la felicitat com a valor principal a l’empresa i a la vida.
PASSION for well-done work: ens apassiona el que fem, venim a la feina amb un somriure i ganes de millorar, de col·laborar. Ens agraden els detalls, som perfeccionistes, ens agrada estar orgullosos dels nostres projectes.
COMITTED people: som gent responsable en tots els entorns; responsables amb la societat, amb el món, amb els projectes, amb les persones.
Always ADDED VALUE: creiem en el valor afegit, en que cadascú aporta alguna cosa a cada projecte, en que entre tots creem projectes millors que individualment. Ens agrada tornar la pilota una mica millor del que ens l’havien passada.
Treballem en tres departaments principals: disseny, comunicació i desenvolupament, que s’interrelacionen per crear grans projectes.

OFERTA DE FEINA
Estem buscant una persona per incorporar-se al departament de comunicació, un perfil amb experiència, motivació i creativitat que aporti valor a l’agència i a l’equip.

MISSIÓ
La missió del Creative Content Manager serà la dissenyar i executar, conjuntament amb l’equip de comunicació, les estratègies de comunicació online dels clients de MOTTO. Forma part de la creació d’estratègies el proposar activament noves accions i serveis per millorar els resultats i expectatives dels clients, així com presentar noves propostes de comunicació.

REQUERIMENTS PERSONALS
Com ja hem dit, per MOTTO són bàsics els valors corporatius, per tant, el nou perfil ha d’estar alineat amb els valors de l’empresa:

Intentar fer feliç als clients i treballadors = actitud positiva, ganes de millora, de passar-s’ho bé, capacitat de posar-se a la pell del client.
Passió per la feina: que t’agradi (molt) el que fas, ganes d’aprendre contínuament, ser perfeccionista, sempre voler el millor resultat pel client.
Responsable: som tots al mateix vaixell i si un no rema, es nota. Volem una persona responsable, de confiança, amb ganes de navegar junts i créixer junts.
Valor afegit: proactivitat i creativitat: donar noves idees i nous enfocaments per a poder crear solucions creatives. Sempre anar a més.

REQUERIMENTS TÈCNICS
Capacitat de definició i execució de l’estratègia de continguts dels clients.
Experiència de més de 2 anys en comunicació online.
Creativitat.
Habilitat de redacció.
Analítica web.
Nivell alt de català, castellà i anglès.

TASQUES A DESENVOLUPAR
Definició i implementació d’estratègies de comunicació online per a clients.
Creació de continguts digitals creatius i de qualitat.
Elaboració de noves propostes de Social Media i comunicació.
Redacció de continguts.
Dinamització de perfils de social media.
Creativitat i campanyes noves.
Analítica web.
Ads.
Elaboració d’informes de resultats.

QUÈ OFERIM
Som una agència molt enfocada a la felicitat. Per tant, entraràs a formar part d’un equip feliç, content i apassionat. Fem activitats de team-building, ens divertim, riem, treballem molt i compartim èxits. Oferim flexibilitat horària i teletreball ja que partim de la confiança en el treballador i la responsabilitat, tant amb la feina com amb l’equip.

Treballem per a clients grans i petits, però sempre amb nous reptes i possibilitat d’aprenentatge constant.